MojLekarGrupa - Adresar

Plastična hirurgija Prof. Jovanović

Mi pružamo vrhunsku i kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u okviru Centra za estetsku hirurgiju MSB – Medicinskog Sistema Beograd. Naš zadatak je da pružimo sigurnost, kvalitet, udobnost i diskreciju pacijentu, a naša filozofija je zadovoljan pacijent.

Kamen temeljac ovoga napora predstavlja posvećivanje i ulaganje celog svog života Doc. dr Sci Med. Milana Jovanovića u obrazovanje, učenje i praćenje svih savremenih trendova iz oblast plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Ovo se manifestovalo ogromnim brojem operisanih i zadovoljnih pacijenata iz koje je proizišlo neprocenjivo hirurško iskustvo i znanje Prof. dr Milana Jovanovića iz ove oblasti.

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

S toga smatramo da smo pravi partner u ostvarivanju Vaših želja.

Specijalista plastične i estetske hirurgije Prof. dr Milan Jovanović

E-mail: plasticnihirurg@gmail.com

Tel: 011 2662 650
Tel: 011 3674 264
Mob: 063 397 661

11000 Beograd, Srbija

Mi pružamo vrhunsku i kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Nalazimo se u Maglajskoj ulici br. 30 u prelepom delu Dedinja.

Sva pitanja, komentare i nedoumice u vezi antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije možete postaviti popunjavanjem upitnika na sajtu prof. Jovanovića.