MojLekarGrupa - Adresar

Opšta bolnica Bel Medic

Pozovite nas! Javiće Vam se lekar ili posebno obučena sestra koji će, na osnovu problema koje imate, odabrati najadekvatnijeg specijalistu koji Vam je potreban. Ponudiće Vam pregled odmah, u bilo koje doba dana ili noći, nedeljom ili praznikom, kod nas ili u Vašem stanu. ? U toku samo jednog dana, uz kompletnu dijagnostiku, u Bel Medic-u možete da obavite i niz pregleda u okviru različitih specijalnosti, ili celovit sistematski pregled kojim ćete, štedeći vreme, redovno kontrolisati svoje zdravlje. Bel Medic je kuća porodičnog zdravlja u kojoj se mogu lečiti svi članovi Vaše porodice, bez obzira na starosnu dob. Bel Medic je i kompletan bolnički sistem sa vrhunski opremljenim operacionim blokom, intenzivnom negom i komfornim bolničkim apartmanima.

Uz svu neophodnu preoperativnu pripremu, u Bel Medic-u se možete podvrgnuti hirurškom zahvatu, sigurni da ćete sve do izlaska iz bolnice biti pod stalnim nadzorom Vašeg lekara i medicinskih sestara. U izuzetno prijatnom ambijentu – više kao kod kuće, nego u bolnici – nudimo Vam i mogućnost kompletnog bolničkog ispitivanja i multidisciplinarnog lečenja.

Bel Medic
Opšta bolnica

Delatnost:
Ambulantno i bolničko lečenje dece i odraslih iz skoro svih oblasti medicine

Stručni tim:
Više od 150 najpoznatijih beogradskih lekara, među kojima su i dvojica akademika. Detaljniji sastav ovog velikog stručnog tima pogledajte na sajtu belmedic.com

Radno vreme:
Svakog dana od 00.00 – 24.00 h

Kontakt:
Koste Jovanovića 87 /Zvezdin stadion/
Viktora Igoa 1 /Beogradski sajam/
Palmira Toljatija 1 /Novi Beograd/

Telefon: 011 309 1000
Mobtel: 060; 065; 069 309 1000